Школа и любовь

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Школа и любовь » Тестовый форум » автоматизация работы в спортклубах

автоматизация работы в спортклубах

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Что можно придумать для автоматизации учета и работы с абонементами в спортклубе?

0

2

У нас единое CRM решение Инстаспорт   внедряли недавно и заказывали это ПО у компании Terra Promo. Хочу сказать, что с ним быстро все освоились, тем более что они помогли с обучением персонала

0

3

с людьми общаться приятнее

0

4

Вітаю! Я тільки почав працювати в ветеринарній клініці і цікавлюся, які є нюанси роботи з програмами для ветеринарних клінік. Які функції вони мають? Яким чином допомагають лікарям у практичній роботі? Буду вдячний за поради та вказівки!

0

5

фруктик
Розумію твоє питання. Робота з програмами для ветеринарних клінік справді полегшує нашу роботу. Зокрема, на сайті Еnote.vet/ є корисний урок про "створення нової картки в Єноті" https://enote.vet/e4doc/urok-01-karta-p … oi-kartky/ . Ця програма дозволяє нам зберігати інформацію про пацієнтів, медичну історію, призначення та результати обстежень. Така система автоматизує облік та допомагає забезпечити якість надання медичних послуг. Так що раджу ознайомитися з цим уроком, це буде корисною допомогою в роботі!

0

Вы здесь » Школа и любовь » Тестовый форум » автоматизация работы в спортклубах

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz