Что можно придумать для автоматизации учета и работы с абонементами в спортклубе?
автоматизация работы в спортклубах
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22022-08-08 07:34:37
У нас единое CRM решение Инстаспорт внедряли недавно и заказывали это ПО у компании Terra Promo. Хочу сказать, что с ним быстро все освоились, тем более что они помогли с обучением персонала
Поделиться32022-08-08 13:33:21
с людьми общаться приятнее
Поделиться42023-12-14 12:53:05
Вітаю! Я тільки почав працювати в ветеринарній клініці і цікавлюся, які є нюанси роботи з програмами для ветеринарних клінік. Які функції вони мають? Яким чином допомагають лікарям у практичній роботі? Буду вдячний за поради та вказівки!
Поделиться52023-12-14 12:56:07
фруктик
Розумію твоє питання. Робота з програмами для ветеринарних клінік справді полегшує нашу роботу. Зокрема, на сайті Еnote.vet/ є корисний урок про "створення нової картки в Єноті" https://enote.vet/e4doc/urok-01-karta-p … oi-kartky/ . Ця програма дозволяє нам зберігати інформацію про пацієнтів, медичну історію, призначення та результати обстежень. Така система автоматизує облік та допомагає забезпечити якість надання медичних послуг. Так що раджу ознайомитися з цим уроком, це буде корисною допомогою в роботі!