Всім любителям тварин добрий день. Я кілька днів тому знайшов при двох таких не маленьких щенят. Хочу купити їм якогось корму, щоб було корисно для їхнього організму та відновило їхню шерсть. Порадьте мені надійний зоомагазин.
Де придбати якісний корм для собак?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-04-21 17:15:00
У мене теж є вдома два такі цуценяти. Мені їх минулого літа подарував мій знайомий. Корми я їм купую завжди в одному інтернет-магазині зоотоварів, де продають якісний. Можу вам підказати, куди варто звернутися. Якщо цікаво, пишіть.
Поделиться32023-04-21 17:15:43
Вони в мене і таку їжу їдять із апетитом. Але якось хочеться, щоб вони отримували потрібні їм вітаміни, та й щоб їхня шерсть знову стала нормальною. Підкажете, що це за інтернет-магазин зоотоварів? І який корм краще вибрати?
Поделиться42023-04-21 17:18:34
Я вам раджу купувати корми для собак https://masterzoo.ua/ua/catalog/sobaki/korm-dlya-sobak/ в інтернет-магазині зоотоварів MasterZoo. Тут гарний асортимент та висока якість. Це чудовий, перевірений мною зоомагазин, якому я довіряю вже багато часу. Для ваших цуценят я б вам порекомендувала один із найкращих варіантів:
- Сухий корм для цуценят всіх порід Brit Care Puppy зі смаком ягняти та рису. Він містить у собі білки, жири, мінерали, які необхідні для здорового та правильного зростання цуценя.
На сайті магазину ви можете знайти багато інших відмінних варіантів. Асортименти великі. Вашим собакам сподобається.